Vrijwilligerswerk

Iets betekenen voor een ander

Neie Naober is er voor iedereen die iets voor een ander wil betekenen. Een wandeling maken met iemand of mensen ondersteunen bij hun persoonlijke doelen, kopje koffie drinken bij een inwoner met een psychische kwetsbaarheid die graag meer sociale contacten zou willen, samen naar het ziekenhuis of juist een mantelzorger helpen zodat hij of zij ook even de deur uit kan. Neie Naober is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Lijkt het je leuk om je op één van de terreinen vrijwillig in te zetten? Of heb je zelf leuke ideeën over hoe je iets kan betekenen voor anderen? Neem dan contact met ons op of neem eens een kijkje bij onze vrijwilligersvacatures!

Vrijwilligers informatie punt (VIP!)

Vrijwilligerswerk is er in allerlei soorten en maten. Het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP), voorheen Vrijwilligerswerk Tynaarlo ondersteunt vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties en brengt beide partijen met elkaar in contact door middel van de Vrijwilligers Vacaturebank. 

VIP Tynaarlo informeert en adviseert zowel vrijwilligers als vrijwilligersorganisaties
VIP! beantwoordt jouw vragen over de vrijwilligersvergoeding, welk soort vrijwilligerswerk bij jou past of over je mogelijkheden om met een uitkering vrijwilligerswerk te doen. We luisteren naar jouw ervaringen, geven advies en informatie. Organisaties brengen we bij elkaar om van elkaar te leren en samen te werken, we adviseren over communicatie, werving en begeleiding van vrijwilligers. Daarnaast bemiddelen we tussen mensen die vrijwilligerswerk willen doen en organisaties die vacatures voor vrijwilligers hebben.

Hoe kun je ons bereiken? 

Voor meer informatie over vraag en aanbod van vrijwilligerswerk kun je naar de website www.vrijwilligerswerktynaarlo.nl. Ook is het VIP! per mail te bereiken: vip@neienaober.nl. Wil je een persoonlijk bemiddelings gesprek of wil je afspraak om de mogelijkheden te verkennen? Wij maken graag een afspraak met je. Bel naar (0592) 749 332 (vraag naar het VIP!). De ondersteuning die wij bieden is altijd kosteloos.

contact

 Agenda

Creatief Ontmoetingscafé Zuidlaren
Volgende week dinsdag
Bekijk activiteit
Muziek met Harry
05 juni 2024
Bekijk activiteit
Repair Café Paterswolde
14 juni 2024
Bekijk activiteit
Themamiddag De Aanloop
18 juni 2024
Bekijk activiteit
Overzicht