Ontmoeten

Gezellig kletsen met leeftijdsgenoten? Een luisterend oor nodig? Even een spelletje doen kan natuurlijk ook. Kom naar een van de koffieochtenden van Neie Naober.

Gezellig samen een kopje koffie drinken in Vries

Iedere woensdagochtend bij dagbesteding “Wees Welkom” aan de Brinkstraat 9 in Vries.Voor mensen die er graag uit willen zijn en het leuk vinden samen met anderen koffie te drinken. Gezelligheid en elkaar ontmoeten, daar gaat het om! De eigen bijdrage is € 1,50.

In verband met de corona maatregelen graag vooraf een telefoontje: (0592) 749 332. Graag hierbij vermelden dat het gaat om de koffieochtend in Vries. De koffie ochtend is een samenwerking van dagbesteding Wees Welkom en de Neie Naober.

De koffieochtenden van Zuidlaren zijn weer gestart

Schuif gezellig aan! Aanmelden is niet nodig. Open inloop, elke woensdag ochtend in de even weken van 10.00 -11.30 uur.
Locatie: MFC De Ludinge, Ludinge 4, 9471JD Zuidlaren.

Stuur ons een berichtje voor meer informatie of bel met Lot Thijs buurtwerker Neie Naober,  06-58865213. 

Kopje koffie of thee in Eelde-Paterswolde?  

Vanaf september 2021 zal er in Eelde-Paterswolde een nieuwe koffie en thee ochtend of middag worden gehouden. Wilt u ook mee drinken? U kunt zich nu al aanmelden. U hoort dan als eerste hoelaat en waar deze koffie en thee ochtend gehouden gaat worden.

Meer info: Yvette Hovenkamp, (0592) 749 332. Graag hierbij vermelden dat het gaat om de koffie en thee ochtend/middag in het dorp Paterswolde gaat.

contact

 Agenda

Repair cafe Eelde-Paterswolde
Volgende week vrijdag
Bekijk activiteit
Koffieochtend Ludinge in Zuidlaren, kom je ook?
15 december 2021
Bekijk activiteit
Overzicht