Terug naar Nieuws

TZG ondanks tegenslagen goed georganiseerd

Gepubliceerd op:
TZG ondanks tegenslagen goed georganiseerd

Het alcoholvrije jongerenfeest The Zero Generation van afgelopen vrijdag in Paterswolde was weer een mooi feest. De Eelder krant Dorpsklanken schreef een terugblik.

Zo’n 160 jongeren hebben van het feest genoten. Jongerenwerker Robin is daar erg blij mee: ‘… we hadden best wat tegenslagen in de voorbereiding, maar gelukkig was daar voor de bezoekers dus niets van te merken en hoorden we van de artiesten juist dat we alles zo goed voor elkaar hadden’. Het was ook mooi dat er een aantal Oekraïense jonger bij het feest aanwezig waren.  

De doelgroep, jongeren van 12-17 jaar, valt volgens Robin een beetje tussen wal en schip. ‘Het liefst zou ik zien dat er twee keer per jaar zo’n feest is voor de jeugd, éen in Paterswolde en één in Zuidlaren. De faciliteiten bij Ons Dorpshuis zijn wel perfect, vandaar dat we hier steeds terugkomen’, besluit hij het gesprek met Dorpsklanken.

Lees hier het hele bericht uit Dorpsklanken van 29 mei jl. Kleine John, één van de hoofdartiesten, heeft ook een vlog gemaakt over zijn optreden. Van 7.00 – 11.30 minuten gaat specifiek over TZG.

(Foto's: Johan Wolfard)

Bekijk ook

30-05-2024

Aanvraag Horecabon voor vrijwilligers

Als dank voor hun inzet biedt de gemeente Tynaarlo ook dit jaar weer de Horecabon aan voor vrijwilligers. Het is een tegoedbon voor een kopje koffie/thee met iets lekkers bij de deelnemende horecagelegenheden. Deze traktatie is bedoeld voor iedereen die vrijwilligerswerk doet in de gemeente Tynaarlo…
Lees meer
 
29-05-2024

Mantelzorg-app: extra ondersteuning mantelzorgers

Vorige week dinsdag is de Mantelzorg-app van Valtes in de gemeente Tynaarlo gelanceerd. Vandaag staat hierover een artikel in De Krant van Tynaarlo. In het artikel juicht gemeenteraadslid Christina Stradmeier de komst van de app toe: ‘Het is een goede zaak dat hij er is.’ Ze vindt dat N…
Lees meer
 
28-05-2024

Zomersluiting Creatief Ontmoetingscafé Eelde

In de maanden juni t/m augustus is er geen Creatief Ontmoetingscafé in de Bibliotheek Eelde. In september gaat het Café weer van start. Mogelijk op een ander dagdeel. Houdt hiervoor ons Nieuws en FB-pagina in de gaten.
Lees meer