Terug naar Nieuws

TZG ondanks tegenslagen goed georganiseerd

Gepubliceerd op:
TZG ondanks tegenslagen goed georganiseerd

Het alcoholvrije jongerenfeest The Zero Generation van afgelopen vrijdag in Paterswolde was weer een mooi feest. De Eelder krant Dorpsklanken schreef een terugblik.

Zo’n 160 jongeren hebben van het feest genoten. Jongerenwerker Robin is daar erg blij mee: ‘… we hadden best wat tegenslagen in de voorbereiding, maar gelukkig was daar voor de bezoekers dus niets van te merken en hoorden we van de artiesten juist dat we alles zo goed voor elkaar hadden’. Het was ook mooi dat er een aantal Oekraïense jonger bij het feest aanwezig waren.  

De doelgroep, jongeren van 12-17 jaar, valt volgens Robin een beetje tussen wal en schip. ‘Het liefst zou ik zien dat er twee keer per jaar zo’n feest is voor de jeugd, éen in Paterswolde en één in Zuidlaren. De faciliteiten bij Ons Dorpshuis zijn wel perfect, vandaar dat we hier steeds terugkomen’, besluit hij het gesprek met Dorpsklanken.

Lees hier het hele bericht uit Dorpsklanken van 29 mei jl. Kleine John, één van de hoofdartiesten, heeft ook een vlog gemaakt over zijn optreden. Van 7.00 – 11.30 minuten gaat specifiek over TZG.

(Foto's: Johan Wolfard)

Bekijk ook

23-07-2024

Kledingbeurzen en Speelgoedbeurs

Ook dit najaar organiseren de vrijwilligers van Kledingbeurs Paterswolde traditiegetrouw weer de populaire kledingbeurzen en Speelgoedbeurs in Ons Dorpshuis in Paterswolde. De beurzen kunnen al jaren rekenen op een grote belangstelling! Regelmatig wordt de aanmelding voor deelname vroegtijdig geslo…
Lees meer
 
19-07-2024

Zomersluiting Huiskamer De Aanloop

  Op 2 en 9 augustus is de Huiskamer De Aanloop in Zuidlaren gesloten.
Lees meer
 
18-07-2024

Summer Beach Party

Na het grote succes van vorig jaar organiseert het Jongerenwerk, in samenwerking met Jong Tynaarlo, deze zomer weer drie keer een Summer Beach Party. Elke maand in een ander zwembad in onze dorpskernen. Dit waterfestijn is bedoeld voor jongeren vanaf 12 jaar uit de gemeente Tynaarlo. Naast dat je n…
Lees meer