Terug naar Nieuws

Speelgoedbeurs Paterswolde

Gepubliceerd op:
Speelgoedbeurs Paterswolde

In Ons Dorpshuis in Paterswolde wordt door onze enthousiaste vrijwilligers elk jaar een speelgoedbeurs georganiseerd. Dit jaar vindt de beurs plaats op zaterdag 11 november tussen 9.00 - 11.00 uur. Veel leuk speelgoed, spelletjes en ook boeken wachten dan op een nieuwe eigenaar.

Inbreng
Je kunt je speelgoed op vrijdag 10 november 2023 tussen 17.30 - 20.30 uur naar het Dorpshuis brengen. Het speelgoed moet je thuis van tevoren zelf prijzen. Vraag een klantnummer aan door een mail te sturen naar: kledingbeurspaterswolde@gmail.com. Je ontvangt dan een klantnummer, instructie en een inbrenglijst.

De spullen dienen schoon, heel en compleet te zijn. Er worden geen knuffels ingenomen. De inbreng is voor eigen risico.

Ophalen van jouw geld en/of niet verkocht speelgoed
Zaterdag na de verkoop kun je tussen 12.30- 13.00 uur het geld ophalen van de verkochte spullen. 80% is voor de inbrenger, 20% is voor onkosten van de organisatie. De niet verkochte spullen liggen tegelijkertijd klaar om mee terug te nemen. Er is een gelegenheid om speelgoed achter te laten voor het goede doel: de stichting Dorcas.

 

Foto's

Bekijk ook

01-12-2023

Spelmiddagen Senioren Tynaarlo

Dit jaar heeft een aantal enthousiaste mensen het plan opgevat om de spelmiddagen voor senioren in de gemeente weer nieuw leven in te blazen. Voor het opstarten ervan hebben ze hulp gevraagd aan én gekregen van één van onze Buurtwerkers. Voor de corona-uitbraak werden er in de …
Lees meer
 
28-11-2023

Sluiting VIP! Tynaarlo in kerstvakantie

In verband met de kerstvakantie is het kantoor VIP! Tynaarlo van 22 december 2023 t/m 1 januari 2024 gesloten. Voor spoedgevallen kun je contact opnemen met ons centrale telefoonnummer: (0592) 749 332.
Lees meer
 
21-11-2023

Kookclub Vries zoekt nieuwe leiding

Vorig jaar is in Vries de Kookclub voor jongeren vanaf groep 6 t/m 21 jaar  gestart. Het was een groot succes. In verband met ziekte bij de huidige leiding zijn we op zoek naar nieuwe begeleiders. Kookclub Vries is een mooi initiatief om jongeren bewust te maken van gezonde voeding tijdens een…
Lees meer