Terug naar Nieuws

Mantelzorg-app: extra ondersteuning mantelzorgers

Gepubliceerd op:
Mantelzorg-app: extra ondersteuning mantelzorgers

Vorige week dinsdag is de Mantelzorg-app van Valtes in de gemeente Tynaarlo gelanceerd. Vandaag staat hierover een artikel in De Krant van Tynaarlo.

In het artikel juicht gemeenteraadslid Christina Stradmeier de komst van de app toe: ‘Het is een goede zaak dat hij er is.’ Ze vindt dat Neie Naober geweldig werk doet. Verder wijst ze erop dat er een dubbele vergrijzing aankomt, ‘waarbij de groep ouderen steeds groter wordt en mensen ook steeds ouder worden’. In de toekomst zal er volgens haar dan ook ‘meer mantelzorg moeten worden verleend, we moeten zorgen dat de mensen die de zorg verlenen zo veel mogelijk steun krijgen’.

Download hier gratis de app.

Meer weten hoe wij je kunnen ondersteunen bij mantelzorg? Lees hier meer over volwassen mantelzorgers en over jonge mantelzorgers.

(Foto: Jos Smit)

Foto's

Bekijk ook

23-07-2024

Kledingbeurzen en Speelgoedbeurs

Ook dit najaar organiseren de vrijwilligers van Kledingbeurs Paterswolde traditiegetrouw weer de populaire kledingbeurzen en Speelgoedbeurs in Ons Dorpshuis in Paterswolde. De beurzen kunnen al jaren rekenen op een grote belangstelling! Regelmatig wordt de aanmelding voor deelname vroegtijdig geslo…
Lees meer
 
19-07-2024

Zomersluiting Huiskamer De Aanloop

  Op 2 en 9 augustus is de Huiskamer De Aanloop in Zuidlaren gesloten.
Lees meer
 
18-07-2024

Summer Beach Party

Na het grote succes van vorig jaar organiseert het Jongerenwerk, in samenwerking met Jong Tynaarlo, deze zomer weer drie keer een Summer Beach Party. Elke maand in een ander zwembad in onze dorpskernen. Dit waterfestijn is bedoeld voor jongeren vanaf 12 jaar uit de gemeente Tynaarlo. Naast dat je n…
Lees meer