Terug naar Nieuws

Mantelzorg-app: extra ondersteuning mantelzorgers

Gepubliceerd op:
Mantelzorg-app: extra ondersteuning mantelzorgers

Vorige week dinsdag is de Mantelzorg-app van Valtes in de gemeente Tynaarlo gelanceerd. Vandaag staat hierover een artikel in De Krant van Tynaarlo.

In het artikel juicht gemeenteraadslid Christina Stradmeier de komst van de app toe: ‘Het is een goede zaak dat hij er is.’ Ze vindt dat Neie Naober geweldig werk doet. Verder wijst ze erop dat er een dubbele vergrijzing aankomt, ‘waarbij de groep ouderen steeds groter wordt en mensen ook steeds ouder worden’. In de toekomst zal er volgens haar dan ook ‘meer mantelzorg moeten worden verleend, we moeten zorgen dat de mensen die de zorg verlenen zo veel mogelijk steun krijgen’.

Download hier gratis de app.

Meer weten hoe wij je kunnen ondersteunen bij mantelzorg? Lees hier meer over volwassen mantelzorgers en over jonge mantelzorgers.

(Foto: Vries.nu).

Foto's

Bekijk ook

30-05-2024

TZG ondanks tegenslagen goed georganiseerd

Het alcoholvrije jongerenfeest The Zero Generation van afgelopen vrijdag in Paterswolde was weer een mooi feest. De Eelder krant Dorpsklanken schreef een terugblik. Zo’n 160 jongeren hebben van het feest genoten. Jongerenwerker Robin is daar erg blij mee: ‘… we hadden best wat te…
Lees meer
 
30-05-2024

Aanvraag Horecabon voor vrijwilligers

Als dank voor hun inzet biedt de gemeente Tynaarlo ook dit jaar weer de Horecabon aan voor vrijwilligers. Het is een tegoedbon voor een kopje koffie/thee met iets lekkers bij de deelnemende horecagelegenheden. Deze traktatie is bedoeld voor iedereen die vrijwilligerswerk doet in de gemeente Tynaarlo…
Lees meer
 
28-05-2024

Zomersluiting Creatief Ontmoetingscafé Eelde

In de maanden juni t/m augustus is er geen Creatief Ontmoetingscafé in de Bibliotheek Eelde. In september gaat het Café weer van start. Mogelijk op een ander dagdeel. Houdt hiervoor ons Nieuws en FB-pagina in de gaten.
Lees meer