Terug naar Nieuws

Aanvraag Horecabon voor vrijwilligers

Gepubliceerd op:
Aanvraag Horecabon voor vrijwilligers

Als dank voor hun inzet biedt de gemeente Tynaarlo ook dit jaar weer de Horecabon aan voor vrijwilligers. Het is een tegoedbon voor een kopje koffie/thee met iets lekkers bij de deelnemende horecagelegenheden. Deze traktatie is bedoeld voor iedereen die vrijwilligerswerk doet in de gemeente Tynaarlo of in de gemeente woont en ergens anders vrijwilliger is.

Het aanvragen van de bon loopt via de vrijwilligersorganisaties. De gemeente werkt hiervoor samen met VIP! Tynaarlo. Het VIP! heeft alle vrijwilligersorganisaties in de gemeente benaderd om deze bon aan te vragen voor hun vrijwilligers. Het aanvragen kan tot en met zondag 16 juli. Ben je vrijwilliger en wil je de bon ontvangen? Kaart het dan aan bij de organisatie waarvoor je werkt.

Vrijwilligers die actief zijn buiten de gemeente kunnen zich opgeven op de website van het VIP! Tynaarlo of door tijdens kantooruren te bellen met Neie Naober (0592 - 749332). De telefonistes noteren dan de benodigde gegevens.

De bon kan van half augustus tot en met 1 december 2024 besteed worden.

Foto's

Bekijk ook

30-05-2024

TZG ondanks tegenslagen goed georganiseerd

Het alcoholvrije jongerenfeest The Zero Generation van afgelopen vrijdag in Paterswolde was weer een mooi feest. De Eelder krant Dorpsklanken schreef een terugblik. Zo’n 160 jongeren hebben van het feest genoten. Jongerenwerker Robin is daar erg blij mee: ‘… we hadden best wat te…
Lees meer
 
29-05-2024

Mantelzorg-app: extra ondersteuning mantelzorgers

Vorige week dinsdag is de Mantelzorg-app van Valtes in de gemeente Tynaarlo gelanceerd. Vandaag staat hierover een artikel in De Krant van Tynaarlo. In het artikel juicht gemeenteraadslid Christina Stradmeier de komst van de app toe: ‘Het is een goede zaak dat hij er is.’ Ze vindt dat N…
Lees meer
 
28-05-2024

Zomersluiting Creatief Ontmoetingscafé Eelde

In de maanden juni t/m augustus is er geen Creatief Ontmoetingscafé in de Bibliotheek Eelde. In september gaat het Café weer van start. Mogelijk op een ander dagdeel. Houdt hiervoor ons Nieuws en FB-pagina in de gaten.
Lees meer