Terug naar Nieuws

Aanvraag Horecabon voor vrijwilligers

Gepubliceerd op:
Aanvraag Horecabon voor vrijwilligers

Als dank voor hun inzet biedt de gemeente Tynaarlo ook dit jaar weer de Horecabon aan voor vrijwilligers. Het is een tegoedbon voor een kopje koffie/thee met iets lekkers bij de deelnemende horecagelegenheden. Deze traktatie is bedoeld voor iedereen die vrijwilligerswerk doet in de gemeente Tynaarlo of in de gemeente woont en ergens anders vrijwilliger is.

Het aanvragen van de bon loopt via de vrijwilligersorganisaties. De gemeente werkt hiervoor samen met VIP! Tynaarlo. Het VIP! heeft alle vrijwilligersorganisaties in de gemeente benaderd om deze bon aan te vragen voor hun vrijwilligers. Het aanvragen kan tot en met zondag 16 juli. Ben je vrijwilliger en wil je de bon ontvangen? Kaart het dan aan bij de organisatie waarvoor je werkt.

Vrijwilligers die actief zijn buiten de gemeente kunnen zich opgeven op de website van het VIP! Tynaarlo of door tijdens kantooruren te bellen met Neie Naober (0592 - 749332). De telefonistes noteren dan de benodigde gegevens.

De bon kan van half augustus tot en met 1 december 2024 besteed worden.

Foto's

Bekijk ook

23-07-2024

Kledingbeurzen en Speelgoedbeurs

Ook dit najaar organiseren de vrijwilligers van Kledingbeurs Paterswolde traditiegetrouw weer de populaire kledingbeurzen en Speelgoedbeurs in Ons Dorpshuis in Paterswolde. De beurzen kunnen al jaren rekenen op een grote belangstelling! Regelmatig wordt de aanmelding voor deelname vroegtijdig geslo…
Lees meer
 
19-07-2024

Zomersluiting Huiskamer De Aanloop

  Op 2 en 9 augustus is de Huiskamer De Aanloop in Zuidlaren gesloten.
Lees meer
 
18-07-2024

Summer Beach Party

Na het grote succes van vorig jaar organiseert het Jongerenwerk, in samenwerking met Jong Tynaarlo, deze zomer weer drie keer een Summer Beach Party. Elke maand in een ander zwembad in onze dorpskernen. Dit waterfestijn is bedoeld voor jongeren vanaf 12 jaar uit de gemeente Tynaarlo. Naast dat je n…
Lees meer