Nieuws

17-02-2022

Het jongerenwerk is samen met een inwoner op zoek naar kinderen die naar het speciaal basisonderwijs gaan.

Graag komen wij in contact met ouders/verzorgers met een kind op het speciaal basisonderwijs om vanuit hier een ontmoeting in te plannen en samen een passende activiteit te organiseren.
Lees meer
 
29-12-2021

Drink een maand lang geen alcohol! Doe mee aan IkPas

IkPas is een uitdaging aangaan met jezelf. Je drinkt een maand geen alcohol om eens te kijken wat het met je doet. In Tynaarlo hebben we drie ambassadeurs die de uitdaging aangaan. Deze inwoners worden gedurende de maand januari gevolgd en delen hun ervaringen. Wil je deze uitdaging ook aangaan…
Lees meer
 
15-12-2021

Belbus Vries/Zuidlaren gaat verder als zelfstandige stichting

Bent u zelf minder mobiel en voor uw vervoer afhankelijk van anderen? En moet u daardoor teveel thuisblijven? Met de Belbus Vries/Zuidlaren komt u meer onder de mensen! Of op de afspraak waar u anders met veel moeite naar toe zou moeten.  
Lees meer
 
28-10-2021

Van praten óver ouderen naar praten mét ouderen! Doet u ook mee?!

U als senior heeft een andere kijk op welzijn, wonen en zorg dan beleidsmakers, onderzoekers en zorgprofessionals. U maakt de dienstverlening rondom ouderen van binnenuit mee. Zelf, of met uw naasten. En juist dát maakt uw inbreng van onschatbare en onmisbare waarde. Op dit moment denken en d…
Lees meer
 
12-10-2021

Ben of ken jij iemand die de uitdaging aan gaat om 28 dagen niet te roken?

Stoptober is samen 28 dagen niet roken in oktober. In de afgelopen jaren hebben al meer dan 300.000 stoppers meegedaan en met elkaar bewezen dat Stoptober werkt! Ga jij dit jaar ook de uitdaging aan?
Lees meer
 
27-09-2021

Meld je eigen organisatie/initiatief aan voor Hét compliment van Drenthe

Een organisatie nomineren kan ook. Aanmelden kan van 1 tot en met 30 september 2021 via https://www.provincie.drenthe.nl/compliment. Hier vind je ook de spelregels en meer informatie. 
Lees meer
 
27-09-2021

Doe mee met hét tweede Nationaal Verenings Onderzoek

Het DNA (De Nederlandse Associatie) en IVBB (Instituut voor verenigingen, branches en beroepen) nodigt jouw vereniging uit om mee te doen aan hét Nationaal Verenigings Onderzoek (NVO). In dit onderzoek brengen we kennis, gegevens, inzichten en ideeën bij elkaar en kunnen we als vere…
Lees meer
 
03-08-2021

Bewegen is gezond!

 Het activiteitenrooster 2021 van 'Meer bewegen voor Ouderen' is bekend.  
Lees meer
 
26-07-2021

Bent u al op de hoogte van de regeling 'Frisse start'? (voor verenigingen en stichtingen- of vrijwilligers initiatieven)

Bent u ook weer aan het opstarten na de coronatijd? Gemeente Tynaarlo en provincie Drenthe stellen geld beschikbaar om activiteiten te organiseren die gericht zijn op het stimuleren van het actieve leven na de coronamaatregelen. 
Lees meer
 
15-07-2021

Het repaircafé gaat door onder de vlag van Neie Naober.

Het Repair Café in Ons Dorpshuis in Paterswolde is weer van start gegaan. Vrijdag 9 juli waren er maar liefst 30 bezoekers die langs kwamen voor sociaal contact en reperatie van klokken, kleiding en allerlei elektronische apparaten.
Lees meer
 
30-06-2021

De Koffieochtend in de Ludinge, Zuidlaren is herstart!

Heb je deze zomer weer zin om buurtgenoten te ontmoeten en samen gezellig een kopje koffie te drinken?
Lees meer
 
27-05-2021

Oproep aan alle vrijwilligers in de gemeente Tynaarlo

Neie Naober komt graag met u in contact. Zet u de eerste stap?
Lees meer
 
25-05-2021

Gemeente Tynaarlo krijgt Neie Naober

Tintengroep neemt welzijnswerk in de gemeente Tynaarlo over  
Lees meer