Ontmoeten

De jongerenwerker van Neie Naober gaat regelmatig op pad om met jou in gesprek te gaan. Je ontmoet onze jongerenwerker bij georganiseerde momenten zoals een soosavond, evenement of op school, maar je kunt ons ook tegenkomen op straat.

Heb je leuke ideen? vragen? een duwtje in de rug nodig of zit je in een situatie waar je hulp bij nodig hebt? Onze jongerenwerkers helpen je graag met vragen waar je zelf niet uitkomt. Een afspraak is zo gemaakt via info@NeieNaober.nl of Instagram: https://www.instagram.com/jongerenwerk_tynaarlo/

Bewonersinitiatieven: 

Samen met inwoners van de gemeente Tynaarlo zorgen we dat iedereen op een manier die hen recht doet: mee doet, erbij hoort en er toe doet. Bewonersinitiatieven zijn voelsprieten in de wijk, versterken de krachten van inwoners en kennen de leefomgeving en behoeften als geen ander. Onze jongerenwerkers kunnen ondersteunen waar dat nodig en/of gewenst is.  

Voorbeelden van bewonersinitiatieven:

  • Jeugdsoos
  • Kookclub
  • HobbyHorse
  • Fifa-toernooi
  • Activiteiten voor kinderen op het speciaal (basis) onderwijs.

Jeugdsoos

In de gemeente Tynaarlo zijn verschillende jeugdsozen waar je andere jongeren kunt ontmoeten. De volgende dorpen hebben een jeugdsoos: Donderen, Tynaarlo, Vries en Zeijen. Alle jeugdsozen zijn zelfstandig en worden door een bestuur beheerd. Onze jongerenwerker ondersteunt op aanvraag bij activiteiten, workshops, trainingen en voorlichting. 

Volg ons ook op Instagram.

contact