Jonge Mantelzorgers

Is er bij jou in het gezin iemand al lang ziek, gehandicapt, verslaafd, in de war of depressief? Maak je je hier zorgen over? Help je thuis mee met de zorg of andere klussen? Dan ben jij een jonge mantelzorger. Vaak doe je dit naast school, je vrienden en hobby’s. Dat is pittig!

Twijfel je of je jonge mantelzorger bent? Vul dan deze zelftest in! 

 

Activiteiten voor Jonge Mantelzorgers.

Als jonge mantelzorger zorg jij goed voor anderen. Maar dat jij goed voor jezelf zorgt, is ook heel belangrijk! Daarom organiseert het jongerenwerk en SportTynaarlo regelmatig leuke activiteiten en ontmoetingen voor jou. Bijvoorbeeld lasergamen, samen pizza eten en samen naar Wildlands gaan. Houd onze Instagram in de gaten voor activiteiten!

Tijdens deze activiteiten en ontmoetingen merk je dat je niet de enige bent. Je komt in contact met lotgenoten waar thuis ook iets dergelijks speelt. Je kunt, als je dat wilt, jouw verhaal kwijt. Met elkaar zorgen we voor leuke en ontspannen bijeenkomsten!

Wil jij dit ook? Wij komen graag met jou in contact! Neem contact op met Jongerenwerker Jade: j.damstra@neienaober.nl(06) 820 840 74 of print onderstaand formulier, vul hem in en stuur hem naar ons.

Volg ons ook op Instagram.