Kleding- en speelgoedbeurs Eelde-Paterswolde

In Ons Dorpshuis aan de Bähler-Boermalaan 4 te Paterswolde worden tweedehandsbeurzen georganiseerd door een 30-tal enthousiaste vrijwilligers. Er is twee keer per jaar een Kinder- en een Dameskledingbeurs, deze zijn in het voorjaar en het najaar. Tevens is er een Speelgoedbeurs. De Speelgoedbeurs wordt aan het einde van het jaar, vlak voor de feestdagen gehouden. Veel leuk speelgoed, spelletjes en ook boeken wachten dan op een nieuwe eigenaar. 

 

De beurzen vinden plaats op de volgende dagen:

  • Kinderkledingbeurs: vrijdag 20 september 2024 – 15.00-19.00 uur

  • Dameskledingbeurs: vrijdag 4 oktober 2024 – 14.00-20.00 uur

  • Speelgoedbeurs: zaterdag 9 november 2024 – 09.00-11.00 uur

 

Kinder- en dameskledingbeurs

Op de verkoopdag wordt Ons Dorpshuis ingericht als één grote kledingwinkel waar duurzaamheid voorop staat. Voor een luttel bedrag kun je mooie kleding kopen, voorkom je dat er goede kleding weggegooid wordt en het is heerlijk om tussen de rekken te neuzen naar iets leuks. Het is de moeite waard om te komen kijken! 

Inbreng

Van tevoren moet je een klantnummer aanvragen via: kledingbeurspaterswolde@gmail.com. Na aanvraag van een klantnummer ontvang je een uitgebreide instructie voor de werkwijze van de inbreng van uw kledingstukken. De kledingstukken dienen bijvoorbeeld van tevoren thuis geprijsd worden. De kleding moet schoon, netjes, onbeschadigd en niet gedateerd zijn. Ook welkom zijn, sportkleding, 'zo goed als nieuwe' schoenen, tassen, riemen en sjaals. Voor de kinderkledingbeurs geldt: vanaf maat 86 en een maximale inbreng van 60 stuks kleding. Voor de dameskledingbeurs geldt een maximale inbreng van 30 stuks. Inbreng van kleding is voor eigen risico. 

Ophalen van jouw geld en/of niet verkochte kleding. 

Zaterdags na de verkoop kun je het geld ophalen van de verkochte kleding. De niet verkochte kleding ligt dan klaar om mee terug te nemen. 80% is voor de inbrenger, 20% is voor onkosten van de organisatie. Eventueel kun je de niet verkochte kleding ook bij ons achterlaten: die gaat naar een goed doel. 

Speelgoedbeurs 

Kom langs bij de speelgoedbeurs in Ons Dorpshuis. Veel leuk speelgoed, spelletjes en ook boeken wachten dan op een nieuwe eigenaar. Een hele goede kans voor tweedehands en je bent duurzaam bezig! Dus 'Vindt Het' in Ons Dorpshuis!

Inbreng

Het speelgoed dient door de inbrengers van tevoren zelf thuis geprijsd te worden. Om speelgoed in te brengen kun je een klantnummer aanvragen door een mail te sturen naar: kledingbeurspaterswolde@gmail.com. Je ontvangt dan een klantnummer, instructie en een inbrenglijst.

De spullen dienen schoon, heel en compleet te zijn. Er worden geen knuffels ingenomen. De inbreng is voor eigen risico.

Ophalen van jouw geld en/of niet verkochte kleding. 

Zaterdag na de verkoop kun je het geld ophalen van de verkochte spullen. 80% is voor de inbrenger, 20% is voor onkosten van de organisatie. De niet verkochte spullen liggen tegelijkertijd klaar om mee terug te nemen. Er is een gelegenheid om speelgoed achter te laten voor het goede doel: de stichting Dorcas

Houd voor actuele inbreng-en ophaalmomenten de Facebookpagina van Kledingbeurzen Paterswolde in de gaten.

 

contact