Belbus Vries/Zuidlaren

Bent u zelf minder mobiel en voor uw vervoer afhankelijk van anderen? En moet u daardoor teveel thuisblijven? Met de Belbus Vries/Zuidlaren komt u meer onder de mensen! Of op de afspraak waar u anders met veel moeite naar toe zou moeten.

Vanaf1 januari 2022 is de Belbus Vries/Zuidlaren verder gegaan als zelfstandige stichting. 

De Belbus is een vervoerservice waarbij vrijwilligers als chauffeur plaatsgenoten op verzoek vervoeren. Het vervoer beperkt zich niet tot een bezoek aan ziekenhuis, dokter of fysiotherapeut. U schakelt de belbus ook in voor een leuk bezoekje naar de kapper of vriend/vriendin.

Er zijn een paar voorwaarden aan verbonden om gebruik te kunnen maken van de belbus Vries/Tynaarlo. U moet woonachtig zijn in de gemeente en betaalt op basis van openbaar tarief per persoon. De belbus rijdt tot circa max. 30 km. rondom de woonplaats van de gebruiker (Gieten en Borger zijn bereikbaar).

Mee doen

Wanneer u gebruik wil maken van de belbus Vries-Zuidlaren dan kunt u op werkdagen van 09.00 uur tot 12.00 bellen met het boekingskantoor. 

Telefoonnummer: 06 21 93 52 23

U kunt tot uiterlijk één werkdag van tevoren een rit boeken. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij u aan om vroegtijdig te bellen. Bespreken van een rit voor dezelfde dag is dus NIET mogelijk.

Kijk voor meer informatie op de website van Belbus Vries Zuidlaren: Website Belbus Vries Zuidlaren

 

contact