Belbus Vries/Zuidlaren

Bent u zelf minder mobiel en voor uw vervoer afhankelijk van anderen? En moet u daardoor teveel thuisblijven? Met de Belbus Vries/Zuidlaren komt u meer onder de mensen! Of op de afspraak waar u anders met veel moeite naar toe zou moeten.

Per 1 januari 2022 gaat Belbus Vries/Zuidlaren verder als zelfstandige stichting. Via onze website kunt u tijdens deze startperiode informatie vinden over de Belbus. 

De Belbus is een vervoerservice waarbij vrijwilligers als chauffeur plaatsgenoten op verzoek vervoeren. Het vervoer beperkt zich niet tot een bezoek aan ziekenhuis, dokter of fysiotherapeut. U schakelt de belbus ook in voor een leuk bezoekje naar de kapper of vriend/vriendin.

Er zijn een paar voorwaarden aan verbonden om gebruik te kunnen maken van de belbus Vries/Tynaarlo. U moet woonachtig zijn in de gemeente en betaalt op basis van openbaar tarief per persoon. De belbus rijdt tot circa max. 30 km. rondom de woonplaats van de gebruiker (Gieten en Borger zijn bereikbaar).

Mee doen

Om gebruik te maken van de belbus kunt u iedere werkdag tussen 09.00 en 12.00 uur bellen met de vrijwillige planner. En zal een reservering voor u in één van de twee bussen maken. Contactgegevens: 

Boekingskantoor: 06-21935223
Belbus Vries: 06-21935159
Belbus Zuidlaren: 06-21935257

 

Het boekingskantoor is op 4 januari 2022, vanwege werkzaamheden aan het systeem, niet bereikbaar. Eind december zal de website van de Belbus in de lucht gaan. 

contact