Terug naar Nieuws

Oproep aan alle vrijwilligers in de gemeente Tynaarlo

Gepubliceerd op:

Neie Naober komt graag met u in contact. Zet u de eerste stap?

 

Dit is een bericht aan alle mensen, die in de afgelopen jaren vrijwilligerswerk hebben gedaan in de gemeente Tynaarlo. We hechten veel waarde aan uw inzet en willen ook in de toekomst graag met u samenwerken en u blijven ondersteunen bij het goede werk dat u doet. 

Even voorstellen

Wij zijn Neie Naober, onderdeel van de Tintengroep. Per 1 mei 2021 hebben wij de activiteiten op gebied van Welzijn in de gemeente Tynaarlo overgenomen van Trias. Wij zijn daar heel blij mee, maar wij realiseren ons ook dat dat voor u als vrijwilliger een hele verandering is. U heeft wellicht vragen of ideeën die u met ons wilt delen. 

We komen graag met u in contact

Graag vragen wij u om ook bij Neie Naober actief te blijven. We mogen u echter niet zomaar per telefoon of e-mail benaderen. Daarom willen wij u vragen om de eerste stap te zetten door contact met ons te nemen.

Wilt u meer informatie over hoe wij u kunnen ondersteunen bij uw vrijwilligerswerk? Of wilt u zelf of namens uw vrijwilligersclub ideeën met ons delen?

Bel dan (0592) 749 332 of mail naar info@neienaober.nl

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Alvast heel erg bedankt en graag tot ziens.

Met vriendelijke groet,

Uw Neie Naobers.

14-06-2022

Gemeente Tynaarlo trakteert ook dit jaar vrijwilligers op koffie of thee met iets lekkers

 Als dank voor hun inzet zet de gemeente Tynaarlo vrijwilligers in het zonnetje. De gemeente biedt hen voor het tweede jaar op rij een tegoedbon aan voor een kopje koffie of thee met iets lekkers, te besteden bij de deelnemende horecagelegenheden. 
Lees meer