Terug naar Nieuws

Open Dag Cultuurhuis Eelde-Paterswolde

Gepubliceerd op:

Zaterdag 17 september kan iedereen tussen 14.00 en 17.00 uur een kijkje komen nemen bij het Cultuurhuis in Paterswolde (Schoollaan 16). Jong en oud kan die middag het cultuuraanbod in Eelde-Paterswolde ontdekken.

Je kunt jouw buren en dorpsgenoten ontmoeten en met hen in gesprek gaan. Dorpsgenoten van verschillende culturen zorgen voor lekkere hapjes. Je kan een rondleiding door het gebouw krijgen en een film over de verbouwing bekijken. Ook worden er leuke activiteiten voor kinderen en jongeren georganiseerd.

De open dag wordt georganiseerd door de partners van het Cultuurhuis: Historische Vereniging Ol Eel, muziekvereniging Nieuw Leven Bibliotheek Eelde en Neie Naober. Zij organiseren die middag zelf ook leuke activiteiten.

Foto's

Bekijk ook

02-02-2023

Actie tegen tocht verlengd!

De ‘actie tegen tocht’ in Zuidlaren van vorig jaar december was een groot succes. Daarom is het tot en met februari 2023 verlengd! Op initiatief van Buurtteam Energie Zuidlaren helpen klussers van de Klussendienst van Neie Naober inwoners in Zuidlaren met het aanbrengen van energiebespar…
Lees meer
 
31-01-2023

Buurtbemiddeling van start in de gemeente Tynaarlo

Vanaf 1 februari start de gemeente Tynaarlo samen met woningcorporaties Stichting Eelder Woningbouw en Stichting Woonborg het project buurtbemiddeling, om inwoners met burenproblemen in de gemeente Tynaarlo weer in contact met elkaar te brengen. Het project wordt gecoördineerd door Marieke ten …
Lees meer
 
30-01-2023

Ondersteuning jonge mantelzorgers

Wij ondersteunen ook jonge mantelzorgers. Dat zijn kinderen en jongeren t/m 24 jaar die opgroeien of wonen met een gezinslid dat verslaafd, chronisch ziek, gehandicapt is of die een psychische aandoening heeft. 
Lees meer