Terug naar Nieuws

Nieuwe naam: Creatief Ontmoetingscafé Zuidlaren

Gepubliceerd op:
Nieuwe naam: Creatief Ontmoetingscafé Zuidlaren

Na de start van het Creatief Café in Bibliotheek Zuidlaren, bleek dat de PKN Anloo-Zuidlaren onder dezelfde naam ook een activiteit organiseert. Om verwarring te voorkomen heeft het team van de bibliotheek voor een andere naam gekozen: Creatief Ontmoetingscafé Zuidlaren.

In de bibliotheek Zuidlaren is een gezellige plek gecreëerd waar creatievelingen elkaar elke dinsdagochtend van 9:30 - 11:30 uur kunnen ontmoeten en inspireren.

Je kunt aan de slag gaan met je eigen project of samen een project oppakken. Dit alles onder het genot van een kopje koffie en een praatje.

Kortom het Creatief Ontmoetingscafé is een fijne, gezellige en creatieve ontmoetingsplek waar je welkom bent! Neem je eigen materialen mee.

Een eigen bijdrage voor koffie/thee wordt op prijs gesteld, deelname is verder gratis. Heb je interesse en of (andere) mooie ideeën om samen te doen? Neem dan contact op met buurtwerker Lot Thijs tel: (06) 588 652 13 of l.thijs@neienaober.nl.

Locatie: Bibliotheek, Middenstraat 1, Zuidlaren, rechts in de grote activiteitenruimte.
Dag en tijdstip: Elke dinsdag van 9:30 - 11:30 uur.

Foto's

Bekijk ook

02-02-2023

Actie tegen tocht verlengd!

De ‘actie tegen tocht’ in Zuidlaren van vorig jaar december was een groot succes. Daarom is het tot en met februari 2023 verlengd! Op initiatief van Buurtteam Energie Zuidlaren helpen klussers van de Klussendienst van Neie Naober inwoners in Zuidlaren met het aanbrengen van energiebespar…
Lees meer
 
31-01-2023

Buurtbemiddeling van start in de gemeente Tynaarlo

Vanaf 1 februari start de gemeente Tynaarlo samen met woningcorporaties Stichting Eelder Woningbouw en Stichting Woonborg het project buurtbemiddeling, om inwoners met burenproblemen in de gemeente Tynaarlo weer in contact met elkaar te brengen. Het project wordt gecoördineerd door Marieke ten …
Lees meer
 
30-01-2023

Ondersteuning jonge mantelzorgers

Wij ondersteunen ook jonge mantelzorgers. Dat zijn kinderen en jongeren t/m 24 jaar die opgroeien of wonen met een gezinslid dat verslaafd, chronisch ziek, gehandicapt is of die een psychische aandoening heeft. 
Lees meer