Terug naar Nieuws

Mantelzorgers worden in het zonnetje gezet op De Dag van de Mantelzorg

Gepubliceerd op:
Mantelzorgers worden in het zonnetje gezet op De Dag van de Mantelzorg

10 november is het de Dag van de Mantelzorg. Op deze dag worden alle mantelzorgers in heel Nederland in het zonnetje gezet.

In de gemeente Tynaarlo wordt hier ook aandacht aan besteedt tijdens een waarderingsmoment op het gemeentehuis in Vries. Hiervoor kun je jezelf of een mantelzorger die je kent aanmelden.

De bijeenkomst is voor mantelzorgers van 24 jaar en ouder. Tijdens deze bijeenkomst krijgen mantelzorgers waardering voor de hulp die zij dagelijks bieden aan hun naasten. Zij doen dit vaak naast hun werk.

Mantelzorgers zijn welkom vanaf 14.00 uur en kunnen op ieder gewenst tijdstip langskomen. Er is koffie, thee en iets lekkers. Om 14.30 uur wordt de bijeenkomst geopend door wethouder Miguel Ririhena. Tot 16.00 uur kunnen mantelzorgers hun attentie in ontvangst nemen. De mantelzorgers die niet kunnen komen, ontvangen de waardering persoonlijk aan de deur door collegeleden of raadsleden van de gemeente Tynaarlo.

Ben jij mantelzorger of ken je iemand die mantelzorger is? Meld jezelf of diegene uiterlijk dinsdag 1 november 2022 aan voor de waarderingsbijeenkomst via  www.neienaober.nl/mantelzorgwaardering of bel naar 0592 – 749 332.

Kom je er niet uit met het invullen van het formulier?

Bel of mail dan gerust met buurtwerker Marieke ten Buur: m.tenbuur@neienaober.nl of (0592) 749 332

Foto's

Bekijk ook

02-02-2023

Actie tegen tocht verlengd!

De ‘actie tegen tocht’ in Zuidlaren van vorig jaar december was een groot succes. Daarom is het tot en met februari 2023 verlengd! Op initiatief van Buurtteam Energie Zuidlaren helpen klussers van de Klussendienst van Neie Naober inwoners in Zuidlaren met het aanbrengen van energiebespar…
Lees meer
 
31-01-2023

Buurtbemiddeling van start in de gemeente Tynaarlo

Vanaf 1 februari start de gemeente Tynaarlo samen met woningcorporaties Stichting Eelder Woningbouw en Stichting Woonborg het project buurtbemiddeling, om inwoners met burenproblemen in de gemeente Tynaarlo weer in contact met elkaar te brengen. Het project wordt gecoördineerd door Marieke ten …
Lees meer
 
30-01-2023

Ondersteuning jonge mantelzorgers

Wij ondersteunen ook jonge mantelzorgers. Dat zijn kinderen en jongeren t/m 24 jaar die opgroeien of wonen met een gezinslid dat verslaafd, chronisch ziek, gehandicapt is of die een psychische aandoening heeft. 
Lees meer