Terug naar Nieuws

Jongeren Kookclub Vries

Gepubliceerd op:

Op 15 november start de Kookclub voor jongeren vanaf groep 6 t/m 21 jaar in Vries. De Kookclub vind elke 3e dinsdag van de maand van 16.00 tot 18.00 uur plaats in de voetbalkantine van V.A.K.O.

Het betreft een bewonersinitiatief dat mogelijk is gemaakt door bereidwilligheid van verschillende partijen en een startsubsidie vanuit het Lokaal Preventieakkoord Tynaarlo. Het is een mooi initiatief om jongeren bewust te maken van gezonde voeding tijdens een gezellige activiteit waar ruimte is voor een gesprek.

Het is een ontmoetingsplek voor kinderen en jongeren waarbij zij samenkomen en samen koken. Tijdens deze lessen is er aandacht voor snijtechnieken/keukenhacks, gezonde recepten/gezonde voeding, basishygiëne, omgang met elkaar, leren koken, voorbereiding op een zelfstandige leven en het mentale welbevinden (hoe gaat het, hoe zit je erbij, wat houd je bezig?)

Je kan je aanmelden via: kookclub.vries@gmail.com of bellen met 06 -278 510 14

Locatie: voetbalkantine V.A.K.O., Sportveld De Fielliettaz Goethart, Sportlaan 2A, Vries.

Tijdstip: elke 3e dinsdag van de maand van 16.00 tot 18.00 uur.

Kosten: € 1,50 per les (of met 5 tot 10 rittenkaart).

Foto's

Bekijk ook

02-02-2023

Actie tegen tocht verlengd!

De ‘actie tegen tocht’ in Zuidlaren van vorig jaar december was een groot succes. Daarom is het tot en met februari 2023 verlengd! Op initiatief van Buurtteam Energie Zuidlaren helpen klussers van de Klussendienst van Neie Naober inwoners in Zuidlaren met het aanbrengen van energiebespar…
Lees meer
 
31-01-2023

Buurtbemiddeling van start in de gemeente Tynaarlo

Vanaf 1 februari start de gemeente Tynaarlo samen met woningcorporaties Stichting Eelder Woningbouw en Stichting Woonborg het project buurtbemiddeling, om inwoners met burenproblemen in de gemeente Tynaarlo weer in contact met elkaar te brengen. Het project wordt gecoördineerd door Marieke ten …
Lees meer
 
30-01-2023

Ondersteuning jonge mantelzorgers

Wij ondersteunen ook jonge mantelzorgers. Dat zijn kinderen en jongeren t/m 24 jaar die opgroeien of wonen met een gezinslid dat verslaafd, chronisch ziek, gehandicapt is of die een psychische aandoening heeft. 
Lees meer