Terug naar Nieuws

Gemeente Tynaarlo trakteert ook dit jaar vrijwilligers op koffie of thee met iets lekkers

Gepubliceerd op:

Als dank voor hun inzet zet de gemeente Tynaarlo vrijwilligers in het zonnetje. De gemeente biedt hen voor het tweede jaar op rij een tegoedbon aan voor een kopje koffie of thee met iets lekkers, te besteden bij de deelnemende horecagelegenheden. 

1655222537777_400_225_1655222565.jpg Deze traktatie is bedoeld voor iedereen die vrijwilligerswerk doet in de gemeente Tynaarlo of in de gemeente Tynaarlo woont en ergens anders vrijwilliger is. Het aanvragen van de bon loopt via de vrijwilligersorganisaties en kan vanaf half augustus tot en met 15 december besteed worden.

Hoe gaat het aanvragen in zijn werk?

Vrijwilligers Informatie Punt (VIP!) helpt de gemeente TynaarIo bij de uitvoering van deze mooie waarderingsactie en heeft alle vrijwilligersorganisaties in de gemeente benaderd om deze horecabon aan te vragen voor hun vrijwilligers. Dit kunnen zij doen tot en met zondag 17 juli.

Ben je vrijwilliger en wil je de bon ontvangen? Kaart het dan aan bij de organisatie waarvoor je werkt.

Vrijwilligers die actief zijn buiten de gemeente kunnen een e-mail sturen naar VIP@neienaober.nl of tijdens kantooruren bellen met Neie Naober (0592 - 749332). De telefonistes noteren dan de benodigde gegevens.  

02-02-2023

Actie tegen tocht verlengd!

De ‘actie tegen tocht’ in Zuidlaren van vorig jaar december was een groot succes. Daarom is het tot en met februari 2023 verlengd! Op initiatief van Buurtteam Energie Zuidlaren helpen klussers van de Klussendienst van Neie Naober inwoners in Zuidlaren met het aanbrengen van energiebespar…
Lees meer