Terug naar Nieuws

Coördinator Kledingbeurs Paterswolde Vrijwilliger van de Maand

Gepubliceerd op:
Coördinator Kledingbeurs Paterswolde Vrijwilliger van de Maand

Vorige maand is de coördinator van de Kleding- en Speelgoedbeurzen in Eelde-Paterswolde door het VIP! uitgeroepen tot Vrijwilliger van de Maand Oktober. Fenny Eckhardt-Krijthe uit Eelde stuurt al jarenlang de vrijwilligers van de beurzen aan.

Fenny Eckhardt-Krijthe uit Eelde doet naast dit vrijwilligerswerk voor Neie Naober ook nog vrijwilligerswerk bij twee andere organisaties in haar dorp. Dit was de reden voor een collega om haar op te geven voor de titel ‘Vrijwilliger van de Maand’. Ze is de Vrijwilliger van de maand oktober geworden.

In De Krant van Tynaarlo van woensdag 1 november kun je meer over Fenny lezen. Ze eindigt in het artikel met de woorden: ‘Ik doe het vrijwilligerswerk natuurlijk altijd met een team. Ik krijg nu deze waardering, maar ik doe het werk zeker niet alleen.’ Daar sluiten wij graag bij aan: deze waardering geldt voor al die vrijwilligers! Dankzij hen verlopen de succesvolle beurzen altijd gestroomlijnd. Deze week zijn ze nog druk bezig met de organisatie van de Speelgoedbeurs van aanstaande zaterdag.

Terwijl Fenny dacht gewoon even bij te gaan kletsen met de collega die haar had opgegeven, werd ze onlangs verrast door onze medewerkers van VIP! Tynaarlo met een verassingspakket van een plaatselijke supermarkt in Eelde.

Foto's

Bekijk ook

01-12-2023

Spelmiddagen Senioren Tynaarlo

Dit jaar heeft een aantal enthousiaste mensen het plan opgevat om de spelmiddagen voor senioren in de gemeente weer nieuw leven in te blazen. Voor het opstarten ervan hebben ze hulp gevraagd aan én gekregen van één van onze Buurtwerkers. Voor de corona-uitbraak werden er in de …
Lees meer
 
28-11-2023

Sluiting VIP! Tynaarlo in kerstvakantie

In verband met de kerstvakantie is het kantoor VIP! Tynaarlo van 22 december 2023 t/m 1 januari 2024 gesloten. Voor spoedgevallen kun je contact opnemen met ons centrale telefoonnummer: (0592) 749 332.
Lees meer
 
21-11-2023

Kookclub Vries zoekt nieuwe leiding

Vorig jaar is in Vries de Kookclub voor jongeren vanaf groep 6 t/m 21 jaar  gestart. Het was een groot succes. In verband met ziekte bij de huidige leiding zijn we op zoek naar nieuwe begeleiders. Kookclub Vries is een mooi initiatief om jongeren bewust te maken van gezonde voeding tijdens een…
Lees meer