Terug naar Nieuws

Bent u al op de hoogte van de regeling 'Frisse start'? (voor verenigingen en stichtingen- of vrijwilligers initiatieven)

Gepubliceerd op:

Bent u ook weer aan het opstarten na de coronatijd? Gemeente Tynaarlo en provincie Drenthe stellen geld beschikbaar om activiteiten te organiseren die gericht zijn op het stimuleren van het actieve leven na de coronamaatregelen. 

Bent u ook weer aan het opstarten na de coronatijd? Gemeente Tynaarlo en provincie Drenthe stellen geld beschikbaar om activiteiten te organiseren die gericht zijn op het stimuleren van het actieve leven na de coronamaatregelen. Vereniging en stichtingen die activiteiten organiseren in Vries, Zuidlaren en Eelde-Paterswolde kunnen een aanvraag indienen.

Voorbeelden die passen bij deze regeling zijn:

- Activiteiten van verenigingen en organisaties zoals bijvoorbeeld een startfeest, vrijwilligersbijeenkomst, ontmoeting met leden of een schoonmaakactie.

- Activiteiten in uw buurt, wijk of dorp zoals bijvoorbeeld een straatfeest, voetbaltoernooi, workshops, filmavond, vossenjacht, speur-/puzzeltochten of samen koken.

- Activiteiten voor inwoners of leden van uw vereniging die het moeilijk hebben gehad, zoals bijvoorbeeld ouderen, jongeren, inburgeraars of statushouders en mensen met een beperking of gezondheidsprobleem.

Wees er snel bij want op = op!  

Hier kunt u meer informatie vinden.

14-06-2022

Gemeente Tynaarlo trakteert ook dit jaar vrijwilligers op koffie of thee met iets lekkers

 Als dank voor hun inzet zet de gemeente Tynaarlo vrijwilligers in het zonnetje. De gemeente biedt hen voor het tweede jaar op rij een tegoedbon aan voor een kopje koffie of thee met iets lekkers, te besteden bij de deelnemende horecagelegenheden. 
Lees meer