Terug naar Nieuws

Belbus Vries/Zuidlaren gaat verder als zelfstandige stichting

Gepubliceerd op:

Bent u zelf minder mobiel en voor uw vervoer afhankelijk van anderen? En moet u daardoor teveel thuisblijven? Met de Belbus Vries/Zuidlaren komt u meer onder de mensen! Of op de afspraak waar u anders met veel moeite naar toe zou moeten.

 

De Belbus is een vervoerservice waarbij vrijwilligers als chauffeur plaatsgenoten op verzoek vervoeren.

Het vervoer beperkt zich niet tot een bezoek aan ziekenhuis, dokter of fysiotherapeut. U schakelt de belbus ook in voor een leuk bezoekje naar de kapper of vriend/vriendin.

 

Er zijn een paar voorwaarden aan verbonden om gebruik te kunnen maken van de belbus Vries/Zuidlaren. U moet woonachtig zijn in de gemeente en betaalt op basis van openbaar tarief per persoon. De belbus rijdt tot circa max. 30 km. rondom de woonplaats van de gebruiker (Gieten en Borger zijn bereikbaar).

 

Mee doen

Om gebruik te maken van de belbus kunt u iedere werkdag tussen 09.00 en 12.00 uur bellen met de vrijwillige planner. En zal een reservering voor u in één van de twee bussen maken.

 

Zodra er meer informatie is, laten wij u dit weten via de website en via de plaatselijke krant.

14-06-2022

Gemeente Tynaarlo trakteert ook dit jaar vrijwilligers op koffie of thee met iets lekkers

 Als dank voor hun inzet zet de gemeente Tynaarlo vrijwilligers in het zonnetje. De gemeente biedt hen voor het tweede jaar op rij een tegoedbon aan voor een kopje koffie of thee met iets lekkers, te besteden bij de deelnemende horecagelegenheden. 
Lees meer