Terug naar Nieuws

Actie tegen tocht verlengd!

Gepubliceerd op:

De ‘actie tegen tocht’ in Zuidlaren van vorig jaar december was een groot succes. Daarom is het tot en met februari 2023 verlengd! Op initiatief van Buurtteam Energie Zuidlaren helpen klussers van de Klussendienst van Neie Naober inwoners in Zuidlaren met het aanbrengen van energiebesparende (vooral tochtwerende) materialen.

Deze actie is bedoeld voor mensen die zelf niet de financiële middelen hebben om een klusbedrijf in te huren en die vanwege fysieke beperkingen niet in staat zijn de materialen zelf aan te brengen.

Buurtteam Energie Zuidlaren heeft voor deze doelgroep de samenwerking gezocht met welzijnsorganisatie Neie Naober en Hubo Zuidlaren.

De klussers van de Klussendienst van Neie Naober helpen tijdens deze actie inwoners van Zuidlaren (postcodegebieden 9471 en 9472) door kleine energiebesparende maatregelen aan te brengen. Daarbij moet worden gedacht aan radiatorfolie en tochtwerende materialen, zoals brievenbusborstels, tochtstrips en tochtbanden. Door een bijdrage van Buurtteam Energie Zuidlaren kan dit kosteloos worden uitgevoerd!

Denk je voor deze actie in aanmerking te komen? Neem dan contact op met: Liesbeth de Vries: l.devries@neienaober.nl of bel: 06 – 526 835 39 (alleen op dinsdag of donderdag).

Voor meer informatie kun je mailen naar: buurtteamzuidlaren@gmail.com.

Foto's

Bekijk ook

01-12-2023

Spelmiddagen Senioren Tynaarlo

Dit jaar heeft een aantal enthousiaste mensen het plan opgevat om de spelmiddagen voor senioren in de gemeente weer nieuw leven in te blazen. Voor het opstarten ervan hebben ze hulp gevraagd aan én gekregen van één van onze Buurtwerkers. Voor de corona-uitbraak werden er in de …
Lees meer
 
28-11-2023

Sluiting VIP! Tynaarlo in kerstvakantie

In verband met de kerstvakantie is het kantoor VIP! Tynaarlo van 22 december 2023 t/m 1 januari 2024 gesloten. Voor spoedgevallen kun je contact opnemen met ons centrale telefoonnummer: (0592) 749 332.
Lees meer
 
21-11-2023

Kookclub Vries zoekt nieuwe leiding

Vorig jaar is in Vries de Kookclub voor jongeren vanaf groep 6 t/m 21 jaar  gestart. Het was een groot succes. In verband met ziekte bij de huidige leiding zijn we op zoek naar nieuwe begeleiders. Kookclub Vries is een mooi initiatief om jongeren bewust te maken van gezonde voeding tijdens een…
Lees meer